Konsultointi ja koulutus

Me autamme asiakasta tekemään itse. Aina välillä jokainen tarvitsee neuvoja. Pienissä organisaatioissa kuten yhdistyksissä tai yksin yrittäjänä tarvitaan monenlaista osaamista, ja itse tekeminen tulee halvemmaksi (ja jopa helpommaksi) kuin palveluiden jatkuva ostaminen ulkopuolisilta.

Koulutuksien hinnat alkaen 200 euroa (sis ALV 24%) tunnin kokonaisuus.
Konsultointi alkaen 50 euroa (sis ALV 24%) tunti, minimilaskutus 30 min.

Sisällöntuotanto

Sisällöntuotannon koulutuksissa voit oppia esimerkiksi artikkeleiden ja blogien kirjoittamista, aiheiden löytämistä ja rajaamista, tekstien kehittämistä. luova kookos voi myös toimia sparraajana ja palautteenantajana, kun haluat kehittyä kirjoittajana.

Myymme myös erikseen kirjoitusharjoituspaketteja, jos haluat opiskella omatoimisesti. Hintaan kuuluu palautteen saaminen.

Verkkosivut

Verkkosivujen konsultointi ja koulutus liittyvät yleensä tuottamiimme verkkosivuihin, mutta niitä voi ostaa myös erillisenä palveluna. Voimme esimerkiksi ehdottaa parannuksia olemassa oleville sivuille, miettiä yhdessä sopivia sisältöjä, tai neuvoa sivuston rakentamisessa.

Verkkoon kirjoittamisen perusteet

Järjestämme erillisiä yhdistyksille suunnattuja kursseja verkkoon kirjoittamisesta. Kirjoitustaito on tärkeä osa viestintää verkossa. Käytännössä kurssin aiheina ovat mm. verkkosivujen sisällöt, blogit, sosiaalisen median päivitykset, verkkoartikkelit, uutiskirjeet, vaikuttava teksti, medialukutaito, lähteiden löytäminen ja taitava kommentointi.

Lue lisää kurssista täältä.

kuvituskuva Konsultointi ja koulutus

Digitaalisuuden apu

Tämän otsikon alle mahtuu kaikki muu luovan kookoksen tarjoama apu digitaalisessa maailmassa. Autamme etsimään ja ottamaan käyttöön tehokkaimmat digitaaliset työkalut ja palvelut. Neuvomme projektien läpiviennissä ja verkkotyöskentelyssä. Opetamme Microsoft Wordin ja PowerPointin käyttöä. Pohdimme viestinnän toimivuutta. Ratkomme dokumenttien hallinnan ongelmia. Mitä nyt asiakkaamme keksivät pyytää.

Ota yhteyttä digitaalisen ongelman iskiessä ja kysy, miten voimme auttaa!

Yhdistystoiminnan tukeminen

Osaamme auttaa pieniä yhdistyksiä parinkymmenen vuoden kokemuksella tehostamaan toimintaansa. Yhdistyksissä tarvitaan ihmissuhdetaitojen lisäksi tietoa esimerkiksi yhdistyslaista, kokoustekniikasta ja rahoittajien vaatimuksista. Voimme myös auttaa, kun yhdistys haluaa siirtää toimintansa verkkoon. Tähän kuuluu sopivien työkalujen etsiminen ja ohjeistus, neuvot etäkokousten järjestämiseen ja toiminnan kehittäminen verkossa.

Skip to content