Toteutus

Me teemme, jotta asiakkaan ei tarvitse. Voit käyttää aikasi muuhun hyödylliseen. Alta löydät kuvauksen toteuttamiseen liittyvistä palveluista, kuten sisällöntuotanto, verkkosivujen toteutus ja digitaalisen viestinnän apukädet.

Sisällöntuotanto

luova kookos toteuttaa kaikenlaisia tekstisisältöjä monen vuoden ammattitaidolla. Erityisalanamme on blogien ja verkkoon tulevien artikkeleiden kirjoittamisen. Olemme asiantuntijoita kokonaisuuksien luomisessa satunnaisista tietolähteistä.

Työnäytteitä löydät tämän linkin takaa.

Voimme auttaa myös esimerkiksi tuotekuvauksien luomisessa, some-postauksien kirjoittamisessa, raporttien toteutuksessa, kokonaisten verkkosivustojen sisältöjen kanssa sekä muissa kirjoitusprojekteissa.

Sisältö voidaan tuottaa asiakkaan tarkkojen vaatimusten mukaisesti tai yhdessä vaatimuksia pohtien. Sisältö voi myös olla osa muuta, laajempaa projektia.

Sisällöntuotannon hintaan vaikuttavat tekstin pituus ja vaadittu esivalmistelu, erityisvaatimukset sisällön suhteen kuten tietty kirjoitustyyli, sekä sisältöön liittyvä neuvonnan ja konsultoinnin tarve.

Esimerkkejä hinnoista

Yksittäiset blogitekstit ja helpot sisällöt alkaen 100 euroa / 400 sanaa.
Blogikokonaisuudet alkaen 500 euroa / 2200 sanaa.
Syvemmälle menevät artikkelit 200 euroa / 600 sanaa.
Pitkät kokonaisuudet työn keston mukaan.

Hinnat vaihtelevat halutun laadun ja julkaisuoikeuksien mukaan.

Kaikkiin hintoihin lisätään ALV 24%.

kuvituskuva Toteutus

Verkkosivut

Kaipaavako yrityksesi tai yhdistyksesi kotisivut uutta ilmettä? Eivätkö vierailijat löydä sivuilta etsimäänsä? Blogikin pitäisi saada pystyyn… Suunnittelemme ja toteutamme uudet kotisivut vaivattomasti.

Olemme tarvittaessa tukenasi aivan alkumetreiltä saakka, ja autamme sulauttamaan kotisivut osaksi muuta viestintää.
Suosimme toteutuksessa WordPress-järjestelmää, mutta muutkin toteutustavat onnistuvat. Voit myös ostaa osan palveluista, kuten suunnittelun, meiltä ja varsinaisen toteutuksen muualta. Mikään verkkosivuprojekti ei ole meille liian pieni!

kuvituskuva Toteutus

Esimerkkejä hinnoista

Yhden sivun sivusto alkaen 200 euroa.
Neljä sivupohjaa ja päivityskoulutus alkaen 1500 euroa.
Blogisivusto 1200 euroa.
luovakookos.fi laajuinen kokonaisuus sisältöineen 3000 euroa.

Kaikkiin hintoihin lisätään ALV 24%.
Kuluja syntyy asiakkaalle myös mahdollisesta palvelintilasta, verkkotunnuksen hankinnasta, erilaisista lisensseistä ja sivuston ylläpidosta.

Digitaalisen viestinnän apukädet

Viestintä- ja markkinointiosastot voivat joskus olla hyvin kiireisiä paikkoja, joissa kaikki käsiparit ovat tarpeen. luova kookos tarjoaakin mahdollisuuden hankkia digitaaliset apukädet. Voimme toteuttaa kaikenlaisia sekalaisia viestinnän ja markkinoinnin tehtäviä, juuri silloin kun sitä tarvitset. Tehtävät voivat sisältää esimerkiksi kirjoittamista, ideointia, verkkosivujen päivitystä tai yhteisöjen hallintaa, taikka teknistä tukea. Tarjoamme myös moderointipalveluja, joko keikkaluonteisesti tai pitkäaikaisella sopimuksella.

Teidän ei kuitenkaan tarvitse tietää etukäteen, mihin apua tarvitsette. Sovimme vain tietyn tuntimäärän, jolloin olemme käytettävissänne, ja määrittelemme suurpiirteiset rajat tehtäville.

Laskutus tuntimäärän mukaan alkaen 35 euroa / tunti (+ ALV 24%).

Skip to content