Muut palvelut

Sisällöntuotanto

Tylsät ja tyhjät kotisivut ja sosiaalisen median tilit eivät kiinnosta ketään. Olemme apuna uusia sisältöjä mietittäessä ja osaamme neuvoa parhaat niksit. Voimme myös suoraan tuottaa tekstisisältöä puolestasi. Esimerkkinä tekstejä verkkosivuille, Facebook- ja Twitter-päivityksiä – suomeksi ja englanniksi. Kirjoitamme myös muunlaisia tekstejä. Sisällöntuotannon osana ovat myös editointi ja kielenhuolto.

kuvituskuva muut palvelut - sisällöntuotanto - kirjoittamisen koulutus - sosiaalinen media - digiapu

Kirjoittamisen koulutus

Järjestämme työpajoja ja koulutuksia kirjoittamiseen liittyen pienille ryhmille. Erityisesti verkkoon kirjoittaminen ja kirjoitusharjoitteet ovat alaamme.

Graafinen suunnittelu

Pääasiassa graafisen suunnittelun painopisteemme on verkkosivuille ja sosiaaliseen mediaan liittyvät graafiset elementit muun sisällöntuotannon ja taiton osana.

Sosiaalinen media

Joskus sosiaalinen media vaatii muutakin kuin satunnaista sisältöä. Voimme auttaa löytämään juuri ne toiminnallenne sopivimmat sosiaalisen median kanavat ja välineet, sekä auttaa ylläpidossa. Tarjoamme myös moderointipalveluja ja yhteisömanagerointia, joko keikkaluonteisesti tai pitkäaikaisella sopimuksella.

Digitaaliset apukädet

Viestintä- ja markkinointiosastot voivat joskus olla hyvin kiireisiä paikkoja, joissa kaikki käsiparit ovat tarpeen. Luova kookos tarjoaakin mahdollisuuden hankkia digitaaliset apukädet. Voimme toteuttaa kaikenlaisia sekalaisia viestinnän ja markkinoinnin tehtäviä, juuri silloin kun sitä tarvitset. Tehtävät voivat sisältää vaikka kirjoittamista, ideointia, verkkosivujen päivitystä tai yhteisöjen hallintaa, taikka teknistä tukea. Teidän ei kuitenkaan tarvitse tietää etukäteen, mihin apua tarvitsette. Sovimme vain tietyn tuntimäärän, jolloin olemme käytettävissänne, ja määrittelemme suurpiirteiset rajat tehtäville.

Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!

Skip to content